WEBWINKEL


    Bekijk/schrijf een review!

          
       
laatst bijgewerkt: 18-01-2023 

Home
Agenda
Paranormale avond
Medium-avond
Behandelingen
Inwijdingen
Workshops
Geleide meditatie
Mandala tekenen
Encaustic (bijenwas)
Cursussen

Over mij
Gedichten
Gedichten 2
Overdenking

Prijzen
Links

Spirit For Art

Even voorstellen:

Mijn naam is Aaltje (ze noemden mij Alie), geboren op 01 juli 1955 in het boeren Drentse land.
Ik ben de tweede van vijf kinderen.
Toen ik bijna 2 jaar was zijn we naar het westen vertrokken en in Dordrecht beland. Hier heb ik bijna mijn hele leven doorgebracht, gezegend met 2 kinderen die inmiddels allebei hun eigen leven hebben.
Ook heb ik 2 kleinkinderen.
Inmiddels ben ik verhuist naar Alblasserdam en heb het hier prima naar mijn zin.


Mijn hobby's: creatief bezig zijn, website bijhouden, muziek luisteren, met blues en 70's als favoriet, darten kijken en tekenen (
zie Spirit For Art)

Het was in 1993 dat ik plots in aanraking kwam met toen voor mij vreemde gewaarwordingen, doordat mijn zwager overleed. Ik heb zijn "overgang" gezien en gevoeld.
Door wat ik toen mocht ervaren en zien stond mijn hele leven op z'n kop!!
Gelukkig werd ik toen door een goede kennis geholpen en daardoor werd voor mij steeds duidelijker wat er was gebeurd, waarom en wat het was.
Zij hielp mij zover ze kon en gaf mij daarna het adres van Jos een medium.

Deze vrouw heeft me verder geholpen en me gevraagd of ik een cursus intuÔtieve ontwikkeling wilde gaan doen, die ze samen met haar man Jan gaf. Ik heb meteen ja gezegd en daar in de loop der jaren veel geleerd en gedaan.
Toen is er van alles gaan rollen in mijn ontwikkeling en ben ik workshops, cursussen en geleide meditatie gaan doen. Hierdoor kwam ik mezelf goed tegen en kon ik veel 'oud zeer' opruimen.
Ik merkte dat ik een stuk rustiger geworden was. Het spirituele hoort bij mij, ik voel me er lekker bij.
Ik werd me bewust dat ik op de lagere school altijd al kinderen hielp, of bij hun was, als ze het thuis moeilijk hadden of er een ouder overleden was.
Die gevoeligheid is dus al heel mijn leven aanwezig, maar daar was ik me voor 1993 niet van bewust.
Het enige wat ik eigenlijk ben is een 'kanaal' en verder een gewoon mens net als ieder ander.

In maart 2021 heb ik een herseninfarct gehad. Ik was gelijk terug bij af, moest opnieuw leren lopen en balans zoeken, douchen met een douchestoel en tabletten slikken. Ik had ineens suiker en wat al niet meer.
Ik ben heel blij dat ik er goed uitgekomen ben. Het gaat nu januari 2023 goed met me. Wel opletten dat ik niet teveel ineens doe, de prikkels maken me heel erg moe. Natuurlijk ben ik niet de eerste en de enige maar ik moet er wel mee leren omgaan. We doen wat we kunnen!

Via mij komen er energiŽn vrij om anderen te helpen. Deze energiŽn zitten ook in al mijn zelfgemaakte creaties.
Ook ondersteun ik mensen om positief te zijn en situaties meer te begrijpen waardoor men wat anders tegen dingen aan gaat kijken. Het transformeren van gebeurtenissen waardoor men zich weer beter voelt.
In 2015 zijn wij (Aaltje en Simon) "stichting Spiritcentrum De Zon" begonnen en geven we cursussen, workshops, behandelingen en consulten. (zie www.dezon2010.nl )
Omdat mensen toch willen weten wat ik allemaal gedaan heb, kunt u hier klikken.

Contact: 078 7519548 - Alblasserdam

HOME