REVIEWS

          
       
laatst bijgewerkt: 25-05-201
8

Home Behandelingen Reiki Seichem Cartouche Voetreflex Metamorfose Was-tekenen Over mij
Agenda Workshops Cursussen Meditatie Inwijdingen Paranormale avond Medium avonden Prijzen Links
Mandala-tekenen Mandala-boeken Energie-tekeningen Tarot en orakels Gedichten Webwinkel De Zon Beurs-agenda

 
Tarot en Orakels

Tarot en orakels geeft aan dat er verschillende spellen zijn. Elk mens heeft een ander inzicht vanuit zijn/haar levenslessen. Elk Tarot of orakel heeft dus de visie meegekregen van de 'maker' van dat spel. Deze 'maker' heeft er een bedoeling mee en het kan helpen om een andere visie te krijgen/hebben op een vraag of probleem.
We hebben een aantal spellen en we zullen ons dan ook laten leiden van welk spel we een kaart trekken.

De kaarten zijn ook bij ons te koop! Stuur dan even een mailtje.

Elke maand komt hier een kaart te staan met een schrijven er bij. Wanneer jij de kaart ziet, is dat niet voor niets. Onderzoek wat de kaart voor jou kan betekenen en/of bevestigen.

JUNI 2018
Deze kaart komt uit de set: "Chackrakaarten"
De Ram van Manipura
(zonnevlecht)

Manipura is het chakra van het element vuur. Manipura heeft temperament en kan vlammen – dat vraagt dus om controle. Ons navelchakra, middelpunt van onze energie in het lichaam, is het kruispunt van onze emoties, en emoties kunnen turbulent zijn. Ze kunnen zelfs met ons aan de haal gaan. Manipura doet daarom een beroep op de kracht van onze wil, want alleen van daaruit zijn we in staat om te reguleren. Dit chakra zet onszelf centraal, niet uit egoïstische motieven, maar vanuit de liefde naar jezelf toe. Opkomende voor jezelf vereist de kracht die Ram zo sterk symboliseert. Kijk naar zijn houding, trots en met zijn kop enigszins naar voren, strijdbaar, bereid om te gaan voor de goede zaak, stevig staand voor de waarden die hij wil verdedigen. Die geven hem wilskracht. Die voeden zijn vuur. Het lijkt wel of hij zich nooit uit het veld laat slaan – een houding waar we vaak jaloers op kunnen zijn. Wie kent niet de situaties en momenten waarin je je liever zou verschuilen, voor jezelf of voor je omgeving. De energie van Manipure kan je dan terzijde staan.
Klik op de kaart om te vergroten

Concentreer je erop en je zult je kracht gaan voelen, in jezelf, in je buik, in je krachtcentrum – voel deze als Ram. Durf je emoties tegemoet te treden, ze zijn van jou en verdienen het om onder ogen te worden gezien. Vergeet niet dat je buik ook het fysieke centrum is voor je spijsvertering. Dus zowel geestelijk als lichamelijk is hij elementair voor de vertering van dingen. Het een kan niet zonder het ander, lichaam en geest zijn één. Buikpijn is dan ook vaak een signaal dat we moeite hebben met de vertering van emoties. Ze kunnen zwaar op de maag liggen. Luister goed naar zo’n signaal en probeer dan in je eigen kracht te gaan. Je weet dat je het verdient, mits je je emoties op eerlijkheid hebt getoetst. Door ze om te buigen, creëer je voedsel voor je innerlijk vuur, dat daardoor weer kan gaan vlammen. Zo wordt het negatieve ‘verteerd’ en de nieuwe situatie door het vuur gereinigd. Vertrouw op die krachtige energie van Manipura, dat innerlijke vuur dat naast verwarmend ook ‘lichtend’ werkt op de juiste omgang met je emoties.HOME