REVIEWS

          
       
laatst bijgewerkt: 01-08-2017

Home Behandelingen Reiki Seichem Cartouche Voetreflex Metamorfose Was-tekenen Over mij
Agenda Workshops Cursussen Meditatie Inwijdingen Paranormale avond Medium avonden Prijzen Links
Mandala-tekenen Mandala-boeken Energie-tekeningen Tarot en orakels Gedichten Webwinkel De Zon Beurs-agenda

 
Tarot en Orakels

Tarot en orakels geeft aan dat er verschillende spellen zijn. Elk mens heeft een ander inzicht vanuit zijn/haar levenslessen. Elk Tarot of orakel heeft dus de visie meegekregen van de 'maker' van dat spel. Deze 'maker' heeft er een bedoeling mee en het kan helpen om een andere visie te krijgen/hebben op een vraag of probleem.
We hebben een aantal spellen en we zullen ons dan ook laten leiden van welk spel we een kaart trekken.

De kaarten zijn ook bij ons te koop! Stuur dan even een mailtje.

Elke maand komt hier een kaart te staan met een schrijven er bij. Wanneer jij de kaart ziet, is dat niet voor niets. Onderzoek wat de kaart voor jou kan betekenen en/of bevestigen.

AUGUSTUS 2017
Deze kaart komt uit de set:
"Het Orakel van de Aartsengelen"

Kijk door de oppervlakte van deze situatie heen en zie de
onderliggende waarheid: dat iedereen die er bij betrokken is een kind van God is, vervuld van liefde. Door je op deze liefde te concentreren, zul je liefdevolle gedragingen teweegbrengen en daarmee ook liefdevolle oplossingen. Ook al lijkt het soms dat dit niet zo is, je kunt er op vertrouwen dat er hogere wijsheid voor handen is. Liefde is de enige kracht die er bestaat en haar licht schijnt altijd, hoe donker het soms lijkt. Blijf bij je intentie om naar voorbeelden van dit licht in jezelf en andere mensen te zoeken, dan zul je steeds meer licht in je ziel, hart, gedachten en je leven hebben. Dit inzicht is het fundament waarop vrede gebouwd is.Klik op de kaart om de tekst te lezen
Werken met Aartsengel ChamuŽl:
Als je behoefte hebt aan meer gronding, kalmte en vrede in jezelf, kun je ChamuŽl aanroepen. Hij is de aartsengel van peroonlijke en wereldlijke vrede. Hij is heel erg vriendelijk, liefdevol en innemend en hij roept een aangenaam gevoel van opwinding bij je op als hij met je aan het werk is. Weet dat ChamuŽl je werkelijke kwaliteiten kan zien en hij heeft je onvoorwaardelijk lief.


HOME