REVIEWS

          
       
laatst bijgewerkt: 01-10-201
8

Home Behandelingen Reiki Seichem Cartouche Voetreflex Metamorfose Was-tekenen Over mij
Agenda Workshops Cursussen Meditatie Inwijdingen Paranormale avond Medium avonden Prijzen Links
Mandala-tekenen Mandala-boeken Energie-tekeningen Tarot en orakels Gedichten Webwinkel De Zon Beurs-agenda

 
Tarot en Orakels

Tarot en orakels geeft aan dat er verschillende spellen zijn. Elk mens heeft een ander inzicht vanuit zijn/haar levenslessen. Elk Tarot of orakel heeft dus de visie meegekregen van de 'maker' van dat spel. Deze 'maker' heeft er een bedoeling mee en het kan helpen om een andere visie te krijgen/hebben op een vraag of probleem.
We hebben een aantal spellen en we zullen ons dan ook laten leiden van welk spel we een kaart trekken.

Sommige kaartensets zijn ook bij ons te koop! Interesse? Stuur dan even een mailtje.

Zo nu en dan komt hier een kaart te staan met een schrijven er bij. Wanneer jij de kaart ziet, is dat niet voor niets. Onderzoek wat de kaart voor jou kan betekenen en/of bevestigen.

OKTOBER 2018
Deze kaart komt uit de set: "Gouden en zilveren Beschermengelen"
Gouden engel: Pedael

Vind verlossing uit een situatie

Er zijn veel manieren om verlossing te vinden. Misschien bevind je je in een onhoudbare situatie op je werk, thuis of in een relatie en weet je niet hoe je los te maken, vooral als dat gevolgen heeft voor anderen. Roep dan mijn naam met liefdevolle intenties en vraag mij je te leiden naar je vrijheid, zonder anderen meer pijn te doen dan nodig is. Je zult geholpen worden door dagelijks liefde en licht naar het probleem te zenden, zodat de dingen geleidelijk tot de juiste oplossing komen.

 
Ik ben het zuivere goud van onvoorwaardelijke liefde; het is mijn taak je te helpen iets of iemand los te laten, want de tijd
is gekomen om met liefdevolle intenties de band te verbreken, gebruikmakend van de kracht van liefde en licht, en niet meer terug te kijken.


Je hebt misschien onlangs een geliefde verloren en bent achtergebleven met zon diep gevoel van verlies dat het lijkt alsof een deel van jezelf gestorven is. In naam van de liefde dring ik er bij je op aan de gestorven ziel niet vast te houden maar die te verlossen, zodat de ziel over kan gaan en jij langzaam kunt gaan herstellen. In zon geval kun je mij vragen je te helpen deze ziel het licht in te laten gaan, met je liefde en je zegen. Ga rustig zitten met een foto van je geliefde, en verbeeld je dat er zich boven je en om je heen een glanzende gouden piramide van licht bevindt, met de punt net boven je hoofd. Neem nu in je hart afscheid: adem mijn gouden stralen in tot je gevuld bent met deze mooie helende energie. Roep mij dan aan, met de kracht van de liefde en je eigen hart. Vraag mij om de ziel van je geliefde te begeleiden misschien kun je hem of haar zien vertrekken door de top van de piramide, het licht in.

 HOME