Spiritcentrum

Cartouche
De 24 kaarten van Cartouche maken deel uit van de Tera-Mai (healing systeem)
Je dient minimaal Seichem III master te hebben alvorens je de doorgeeftechniek krijgt van de Cartouche kaarten.

over Cartouche

Het woord 'Cartouche' is van oorsprong Frans en stelt een ovaal of langwerpig figuur voor, vooral als het te maken heeft met Egyptische monumenten of papyri, die de naam bevatten van een vorst of ander persoon met status.

Derhalve werd het woord 'Cartouche' gekozen voor dit orakel omdat dit orakel die archetypische energieŽn in zich heeft die bekend waren bij, en begrepen werden door de oude Egyptenaren, en ze vorm geeft in identiteiten die in de hedendaagse wereld begrepen worden.

Cartouche functioneert ook als een brug tussen alledaagse dingen en het Hogere Zelf, wat het sterk deel uit doet maken van het Aquarius Tijdperk, het tijdperk van de individuele verantwoordelijkheid.

Elke kaart kan worden gebruikt voor meditatie, voorspellen, healing, een magisch doel, voor het gebruik als talisman, of als orakel.
Elke kaart kan inzicht verschaffen in dromen, bij familiale of emotionele problemen, bij financiŽle of zakelijke dingen, bij healing en gezondheid, bij werk en vaardigheden, bij bescherming, zoeken naar spiritualiteit, of ťťn van de vele andere levensvragen.

Cartouche is gebaseerd op een oude Egyptische (of nog oudere) wetenschap en moet niet verward worden met Tarot.
Cartouche bestaat uit 25 kaarten.

De oude Egyptische afbeeldingen op de kaarten geven de essentie weer van de krachten of energieŽn die het universum regeren.
Velen geloven dat de Egyptenaren hun wetenschap van deze krachten hebben geleerd van een nog eerdere beschaving, die deze op haar beurt weer heeft doorgekregen van buitenaardse wezens van het Sirius sterrenstelsel.
De symbolen, kleuren en betekenissen van de kaarten komen zowel overeen met afbeeldingen gevonden op Egyptische tempels, piramides en graven, als met een geheime mysterieuze traditie die van eeuw tot eeuw overgeleverd wordt.
De psychologische principes die de symbolen op de kaarten voorstellen relateren naar alle niveaus van menselijke beleving.
Elk symbool is zorgvuldig ingesteld op het eigen respectievelijke energieveld, straal of vibratie.

De archetypische principes die in Cartouche worden gebruikt zijn universeel, en niet speciaal eigendom van een tijdperk of bewustzijn: De Moeder, De Vader, De Familie, Kracht, Liefde, Creativiteit en Vruchtbaarheid zijn allen fundamenteel voor de menselijke natuur en alle levende dingen in elke periode van de geschiedenis.
In de basis veranderen mensen niet, ze hebben misschien hun ethiek aangepast als zij zich ontwikkelen, maar de aanvankelijke identiteit van de collectieve ziel, en elk individu, blijft gelijk.

Geheimzinnige bronnen leren ons dat verscheidenheid in zielenleeftijd hier op aarde veel groter is dan op gelijksoortige planeten. Resultaat hiervan is dat er hele jonge, kinderachtige zielen zijn aan het begin van het spectrum; maar wijze, volwassen zielen aan het andere einde en de meerderheid ergens daartussen in.
Cartouche omarmt alle zielen. Dus je hoeft niet wijs, slim of spiritueel perfect te zijn om van de voordelen te genieten. Sterker nog, als je het wijs gebruikt zal het helpen om op elk niveau persoonlijke ontwikkeling door te maken..

Er is ook een cursus Helen met Cartouche kaarten.
Deze cursus is door Aaltje en Simon ontworpen !!
Het zijn 15 lessen incl certificaat, werkboek en kaarten.
Kijk bij
Cursussen voor meer informatie.

 

HOME